Re: ZF-Server

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: ZF-Server

Thomas Weidner
Just to mention...

I wanted to do this myself but I had no permission to delete the pear.conf
file wether in my telnet nor within the Web-Administrator interface.

But thanks for your help.

Greetings
Thomas


----- Original Message -----
From: "Richard Thomas" <[hidden email]>
To: "Thomas Weidner" <[hidden email]>; <[hidden email]>
Sent: Sunday, May 06, 2007 8:51 PM
Subject: Re: ZF-Server


> If you having problems with pear delete the pear.conf  then do
>
> pear install --force PEAR Archive_Tar Console_Getopt Structures_Graph
> XML_RPC
>
> I did this for Thomas and now things should be working a lot better ;)
>
> On 5/6/07, Thomas Weidner <[hidden email]> wrote:
>> Super...
>> I am awaiting your response :-)
>>
>> Greetings
>> Thomas
>>
>> ----- Original Message -----
>> From: "Richard Thomas" <[hidden email]>
>> To: "Thomas Weidner" <[hidden email]>
>> Sent: Sunday, May 06, 2007 8:17 PM
>> Subject: Re: ZF-Server
>>
>>
>> > Site has been read added , pear is there but the config file has an
>> > issue, Will look into it later if I can
>> >
>> > On 5/6/07, Thomas Weidner <[hidden email]> wrote:
>> >> Hy richard,
>> >>
>> >> Did not work... :-(
>> >>
>> >> well, I have no files except the ZF itself... so there is nothing to
>> >> backup
>> >> ;-)
>> >> My password is "weidner" just as the account.
>> >>
>> >> It would be nice if you can get this running.
>> >> Thanks for your help
>> >>
>> >> Greetings
>> >> Thomas
>> >>
>> >>
>>
>>